szelektálás | vásárlás | öltözékek rád szabva

GARDRÓB.MOST

GARDRÓB.MOST

SZOLGÁLTATÁSOK

2018. május 29. - GARDRÓB.MOST

SZÍNELEMZÉS

 „A legszebb szín a világon az, amelyik jól mutat rajtad.” -mondta Coco Chanel. Jól hangzó, sőt hízelgő klisének tűnhet ez a mondat, azonban tudományos alapja van. Ugyanis nem divat vagy ízlés kérdése, hanem fénytan, színtan és egy kis kreativitás: minden szín, amit az arcunk közelében viselünk, reflektál az arcunkon, hatással van a megjelenésünkre. Biztos észrevetted már, hogy vannak színek, amelyekben ragyogsz, kisimulsz, más színekben sápadtnak, nyúzottnak tűnsz.    

A tanácsadás során megmutatom, hogy melyek azok a színek, amelyekben a legszebb vagy. Ha ezeket viseled az arcod közelében, frissebb, fiatalabb és egészségesebb lesz a megjelenésed. Azt is látni fogod, mely színeket célszerű kerülnöd.

  • 80 darabos színkendőkészlet segítségével megnézzük, mely színek emelik ki arcod, melyek működnek legszebben a saját színeiddel
  • összeállítjuk a számodra legelőnyösebb színpalettát
  • látni fogod a különbséget aközött, hogy milyen színek állnak jól, illetve milyen színekben vagy igazán ragyogó!
  • tudni fogod, hogy mely színek mely árnyalatait keresd ezentúl a boltokban
  • és mivel nemcsak a színek számítanak, hanem a minták, anyagok és textúrák is, a jövőben magabiztosabban fogod tudni kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet

Időtartam: 1,5 óra.

Ára:

- egyéni tanácsadás: 30 000 Ft

- páros színtanácsadás: 25 000 Ft/fő

- csoportos színtanácsadás 3-5 fő: 20 000 Ft/fő

 

KOMPLEX STÍLUSTANÁCSADÁS

 

Színelemzéssel kezdünk, megkeressük a neked legjobb színeket, megbeszéljük, a fazonokat, szabásokat. Segítek eligazodni a stílusok, dresszkódok között, megkeressük, hogy a te karakteredhez mi illik a legjobban, milyen játéktered van a személyiséged egyes oldalainak felerősítésére, kiemelésére. Tudni fogod, mi számodra a legelőnyösebb viselet szabásban és anyagokban, ami illeszkedik az életviteledhez is. Meg fogod érteni a stílusokat, és azt, hogy hogyan játssz velük a saját karaktered kiemelése érdekében. Olyan objektív segítséget kapsz, amivel sokkal tudatosabb és örömtelibb lesz az öltözködés és vásárlás!

A tanácsadás tartalmazza a színelemzést, testalkatelemzést, és a saját stílusod megtalálását megkönnyítő karakterelemzést és stílusismertetést.

Időtartam: egyéni tanácsadás esetén 2 óra, több fő esetén résztvevők számának függvényében 3-4 óra.

Ára:

- egyéni tanácsadás: 59 000 Ft

- páros tanácsadás: 50 000 Ft/fő

- csoportos tanácsadás 3-5 fő: 39 000 Ft/fő

 

SZELEKTÁLÁS, GARDRÓBRENDEZÉS

Tele van a gardróbod, mégsem tudod soha mit vegyél fel? Veled együtt közösen átnézzük a ruháidat és kiválogatjuk azokat, amik feltehetően feleslegesen foglalják a helyet. 

Mindig ugyanazokat a szetteket viseled? Segítünk, hogy a már meglévő darabokat a lehető legjobban kihasználd. Összerakjuk és átbeszéljük mit mivel érdemes viselned. Milyen lábbelit illetve kiegészítőket viselj. Mindezt lefotózzuk számodra, hogy könnyebben induljanak a reggelek, és nem legyen probléma egy-egy alkalmi viselet sem.

A szelektálás során kiderül, hogy melyek azok az kulcsdarabok, amelyek hiányoznak egy jól kombinálható alapruhatárból és érdemes beszerezni a jövőben.

Előfordul, hogy nem találod azt, amire szükséged lenne? Szezonok szerint segítünk szétválogatni a holmijaidat, hogy elkerüld a "tumultust" és könnyebben megtaláld, amire szükséged van. Munkahelyi, hétköznapi vagy alkalmi darabjaidat rendszerezzük, hogy bármikor könnyedén kombinálhasd a ruhatárad. 

A szolgáltatás ára 30 000 Ft. Általában 2,5-3 óra elegendő, de szükség esetén még egy alkalom beiktatható, melynek ára óránként 7 000 Ft.

Színtípus meghatározás gardróbrendezés előtt: 12 000 Ft.

SZETTEK ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Csupán tanácsot szeretnél kérni mit mivel párosíts illetve, mi a legelőnyösebb viselet számodra? Erre is van lehetőség. Összeválogatjuk a szetteket és lefotózzuk számodra. Ezesetben 2 óra elegendő. Ára 20.000 Ft.

SZEMÉLYRE SZABOTT VÁSÁRLÁS

Túl nagy a kínálat és bizonytalan vagy melyik boltban találsz igazán neked valót? Stílusodat, alkatodat, színeidet megismerve és ruhatáradat látva segítünk kiválasztani a megfelelő helyeket a vásárlásra. Ezen belül pedig azt, hogy miként találd meg a számodra színben, szabásban megfelelő darabokat. 

Nehezen igazodsz el a különböző méretek és elnevezések között? Segítünk eligazodni a slim fit, relaxed fit, boyfriend cut és boot cut kifejezések között, hogy ne próbálgass feleslegesen. Időt és energiát takarítasz meg.

Csak néhány darabra volna szükséged, de nincs időd beszerezni? Kellő információ alapján megtesszük helyetted és házhoz is szállítjuk

Általában 3 órát javaslunk vásárlásra. Ára 35 000 Ft.

ÖLTÖZKÖDÉSI GYORSSEGÉLY (online)

Azok a vendégek, akik jártak már nálunk tanácsadáson, sokszor igénylik, hogy legyen leérhető számukra egy SOS gyorssegély szolgáltatás. Jöhet mihez mit kérdés, döntési helyzet, fotó, azonnal segítünk. 

Ára 7 000Ft/hó, akár napi szinten segítünk, ha igényled.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gardrobmost.blog.hu/api/trackback/id/tr7114011298
süti beállítások módosítása